Temaföreläsning om mag- och tarmbesvär vid cancerbehandling

Det här blir en temaföreläsning om mag- och tarmbesvär vid blodcancerbehandlingar och vad man kan göra för att förebygga detta med kosten.

Temaföreläsningen planeras att sändas digitalt.
Inspelning kommer att ske för publicering på Blodcancerförbundets hemsida för åtkomst i efterhand.

Mer detaljinformation kommer.

GDPR-information om videoinspelning

Genom att ansluta dig och delta på denna temadag, ger du ditt samtycke till att du deltar och medverkar enligt den europeiska dataskyddsförordningen GDPR. Det inspelade webbinariet och bilder därifrån, kan sedan komma att publiceras i Blodcancerförbundets kommunikationskanaler och finnas där tills vidare.
Du kan välja att delta/medverka synligt eller osynligt, genom att stänga av din webbkamera och använda ett fingerat namn när du ansluter. (Är det ett arrangemang på plats kan du meddela arrangören och fotografen att du inte vill bli fångad på bild)

Starttid: onsdag 22 maj 2024

Senast uppdaterad 14 februari 2024