Temaföreläsning om smärta och toxisk polyneuropati - (datum preliminärt)

Välkommen till en temaföreläsning om biverkningar vid blodcancerbehandlingar i form av smärta och toxiska neuropatier. Föreläsning kommer att hållas av neurolog. Neurologifysioterapeuter från Neurocampus och expert från Högspecialiserd smärtrehabilitering vid Danderyds sjukhus kommer också att medverka om rehabilitering, träning och smärtlindring.

Temaföreläsningen sänds digitalt. Inspelning kommer att ske för publicering på Blodcancerförbundets hemsida för åtkomst i efterhand. 

Mer detaljinformation kommer.

 

GDPR-information om videoinspelning

Genom att ansluta dig och delta på denna temadag, ger du ditt samtycke till att du deltar och medverkar enligt den europeiska dataskyddsförordningen GDPR. Det inspelade webbinariet och bilder därifrån, kan sedan komma att publiceras i Blodcancerförbundets kommunikationskanaler och finnas där tills vidare.
Du kan välja att delta/medverka synligt eller osynligt, genom att stänga av din webbkamera och använda ett fingerat namn när du ansluter. (Är det ett arrangemang på plats kan du meddela arrangören och fotografen att du inte vill bli fångad på bild)

Starttid: torsdag 25 apr 2024

Senast uppdaterad 14 februari 2024

Fler aktiviteter

Alla aktiviteter