Julgåva

Kung Bore har redan gjort sitt intåg runtom i landet och julen närmar sig med stormsteg. En tid som handlar om att umgås med familj & vänner, tänka på sina medmänniskor samt sprida glädje till andra. Ett sätt att glädja sina nära och kära medan man samtidigt främjar en god sak är att ge bort en julgåva till förmån för Blodcancerfonden! Vi erbjuder både vackra halsband och stiliga armband som tagits fram tillsammans med smyckestillverkaren Ellwi. 

SKYDDSÄNGLAR (HALSBAND) 

15 kronor per sålt specialdesignat halsband i formen av en "skyddsängel" går till blodcancerforskningen i Sverige. Detta vackra smycke levereras till beställaren i en stilren organzapåse och med ett informationskort vilket gör halsbandet till en utmärkt julgåva till dig själv eller en närstående. Det unika halsbandet kostar 229 kronor (inklusive en kedja med längden 45 cm), finns både som guld- & silverfärgad och går att beställa via denna länk

SINNESRO BIRD (ARMBAND)

Lagom till julhandeln kommer det att finnas nya armband till förmån för Blodcancerfonden tillgängliga att köpa. Armbandet, som är gjort i flätat läder och rostfritt stål, öppnas och stängs med ett enkelt magnetlås. Det kommer att finnas i två olika storlekar (17 och 19 centimeter) samt i två olika färger (svart och rött) där priset för ett armband kommer att ligga på 279 kronor. Den perfekta julpresenten som går att beställa genom att följa lämplig länk nedan (välj önskad färg + storlek på armbandet):