Aktiviteter

Årsmöte 2021

Blodcancerföreningens styrelse bjuder in till årsmötet 2021. 

Starttid: söndag 21 mar, kl 14:00
Plats:

Zoom

Helena Lopes Pgnqt0rxwls Unsplash

Årsmötet för Blodcancerföreningen i Uppsalas sjukvårdsregion är ett bra tillfälle till att kunna påverka föreningens framtid. Där vi tillsammans bestämmer riktningen för föreningen för att kunna forma den till något som vi alla kan vara stolta över.

Ett trevligt tillfälle att få umgås och dela erfarenheter och tankar med likasinnade, vilket är lika viktigt för närstående som för blodcancersjuka. Vi i styrelsen får även möjlighet att ta del av våra medlemmars tankar angående föreningens fortsatta verksamhet. Årsmötet är därmed det perfekta tillfället att komma med nya önskemål, glada tillrop och initiativ!

Varmt välkomna till vårt årsmöte!

 

Praktisk information

Klockan

14.00-15.30

(Inloggning från 13:45 för möjlighet att prova tekniken innan mötet)

Plats

Via digital mötesplattformen Zoom.

 

-------------------------------------------

 

Motioner till årsmötet måste vara styrelsen tillhanda senast den 7 mars. Motionerna mejlas till hanna@blodcancerforbundet.se. Glöm inte att skriva under med ditt namn. Meddela också gärna om du kommer att närvara under årsmötet och väcka din motion. Motioner som inlämnas senare än 7 mars kan vi inte garantera kommer behandlas på årsmötet.

För att kandidera eller nominera ledamöter, suppleanter och revisorer till styrelsen, kontakta ordförande via hanna@blodcancerforbundet.se. Ange ditt namn och till vilken post du vill kandidera/nominera, samt kontaktuppgifter. Om du nominerar någon annan, se till att fråga denna innan, samt att skicka med kontaktuppgifter till denna.

 

-------------------------------------------

Välkommen med din anmälan.


Senast uppdaterad 14 mars 2021

Fler aktiviteter

Alla aktiviteter