Temaföreläsning om "fatigue" hjärntrötthet vid blodcancer - (datum preliminärt)

Välkommen till en temaföreläsning om den speciella hjärntrötthet så kallad fatigue, som kan drabba en person under och efter en blodcancerbehandling.
Erik Boberg, hematolog och forskare vid Karolinska Universitetssjukhuset i Stockholm föreläser om varför man får minnesstörningar och hjärntrötthet efter blodcancerbehandling och vilka möjligheter som finns till självläkning och rehabilitering.

Temaföreläsningen planeras att sändas digitalt.
Inspelning kommer att ske för publicering på Blodcancerförbundets hemsida och åtkomst i efterhand.

Mer detaljinformation kommer.

GDPR-information om videoinspelning

Genom att ansluta dig och delta på denna temadag, ger du ditt samtycke till att du deltar och medverkar enligt den europeiska dataskyddsförordningen GDPR. Det inspelade webbinariet och bilder därifrån, kan sedan komma att publiceras i Blodcancerförbundets kommunikationskanaler och finnas där tills vidare.
Du kan välja att delta/medverka synligt eller osynligt, genom att stänga av din webbkamera och använda ett fingerat namn när du ansluter. (Är det ett arrangemang på plats kan du meddela arrangören och fotografen att du inte vill bli fångad på bild)

Starttid: onsdag 10 apr 2024

Senast uppdaterad 14 februari 2024