Stöd oss

tryggt givande

Med just din hjälp kan vi på Blodcancerförbundet bidra till att underlätta vardagen för blod- och blodcancerdrabbade runtom i Sverige. Detta via till exempel medlemskap i någon av våra lokala föreningsverksamheter, genom att starta en insamling till förmån för den verksamhet vi som organisation bedriver, som företagsvän till Blodcancerförbundet eller som månadsgivare för den idella stiftelsen Blodcancerfonden. 

Blodcancerförbundet har som mål att växa som patientorganisation för att därigenom bli en ännu starkare samhällskraft att räkna med. För dig som medlem erbjuder vi bland annat utbildade stödpersoner, fri access till rikstäckande temadagar, möjlighet att gå på lokala medlemsaktiviteter, medlemstidningen Haema och mycket mer. 

Vi arbetar dessutom aktivt för att tillvarata våra medlemmars intressen genom ett kontinuerligt påverkansarbete, förmedlar kunskap om blodcancer och disponerar över den ideella insamlingsstiftelsen Blodcancerfonden med 90-konto.

BIDRA GÄRNA TILL STÖD, PÅVERKANSARBETE, INFORMATION OCH FORSKNING INOM BLOD- OCH BLODCANCEROMRÅDET GENOM ATT BLI MEDLEM I VÅR GEMENSKAP!

                                        

Senast uppdaterad 14 juni 2023