Temaföreläsning om infektioner vid olika blodcancerdiagnoser

Det här blir en temaföreläsning om infektioner som komplikationer vid behandling av blodcancerdiagnoser och hur man kan förebygga och behandla dessa. Anna Nordlander, infektionsläkare vid Karolinska universitetssjukhuset föreläser om både vanliga och mer sällsynta infektioner vid blodcancerbehandling.
Temaföreläsningen planeras att sändas digitalt.
Inspelning kommer att ske för publicering på Blodcancerförbundets hemsida för åtkomst i efterhand.

Mer detaljinformation kommer.

GDPR-information om videoinspelning

Genom att ansluta dig och delta på denna temadag, ger du ditt samtycke till att du deltar och medverkar enligt den europeiska dataskyddsförordningen GDPR. Det inspelade webbinariet och bilder därifrån, kan sedan komma att publiceras i Blodcancerförbundets kommunikationskanaler och finnas där tills vidare.
Du kan välja att delta/medverka synligt eller osynligt, genom att stänga av din webbkamera och använda ett fingerat namn när du ansluter. (Är det ett arrangemang på plats kan du meddela arrangören och fotografen att du inte vill bli fångad på bild)

Starttid: torsdag 11 apr 2024

Senast uppdaterad 14 februari 2024