Aktiviteter
Fira sommaren med Funktionsrätt Sörmland Medlemsresa 25 maj - INSTÄLLD p.g.a för få deltagare. ÅRSMÖTE Blodcancerföreningen 17 April ÅRSMÖTE - Blodcancerföreningen 17/4 OBS!! VÄLJ RÄTT ÅRSMÖTE. Livsgnistan - 11/ 4 - Samtalsgrupp för cancerbehandlade Blandat från Livsgnistan. Årsmöte, styrelsemedlem & Fysioterapeut Imformation från Livsgnistan Cafèträff Torshälla våren 2024 Föreläsning cancerrehabilitering Caféträffar våren 2024 - Örebro Vattengympa Lindesberg & USÖ Julbord 2023 - Välkommen till Karlslunds herrgård OSTEOPOROS, benskörhet - Vad är det? 18/10 Kl: 13.00 Viktiga vaccinationer Svenska Kammarorkestern 11/10 Balansträning Caféträffar hösten 2023 2023 års medlemsresa till Eskilstuna Levande bibliotek Sommarfest hos Livsgnistan i Karlslund! TILL DIALOGTRÄFF MED REGIONPOLITIKER Följ med till Kumla sjöpark Livsgnistan - Samtalsgrupp för cancerbehandlade – Någon som vet vad du pratar om! Årsmöte 2023 Information från Livsgnistan Livsgnistan - Dans för hälsa och glädje Caféträffar våren 2023 i Örebro Bildterapi på Livsgnistan Myter och vetenskap kring kosttillskott och cancer Livsgnistan - Samtalsgrupp med bildterapi på Livsgnistan Julfest Livsgnistan 14 dec. Julbord - Myrö slott - 35-års jubileum Livsgnistan - Samtalsgrupp för cancerbehandlade - Någon som vet vad du pratar om! Caféträffar hösten 2022 i Örebro Livsgnistans aktiviteter hösten 2022 35-års jubileum Loka Brunn, 4/9 2022 Livsgnistan - Dan Andersson Cafèträffar våren 2022 Caféträff i Örebro INSTÄLLT! Caféträff i Torshälla. INSTÄLLT! Caféträff i Örebro 7/4 INSTÄLLT! Cafeträff för närstående i Örebro. INSTÄLLT! ÅRSMÖTE 2020 INSTÄLLT! Caféträff i Torshälla 26/3. INSTÄLLT! Caféträff i Karlstad 4 mars 2020 Caféträff i Örebro 3/3 Caféträff i Torshälla 27/2 Cafèträff i Örebro 4/2 Caféträff i Torshälla 30/1 Caféträff 3/9-19 Årsmöte 2019 Caféträff 4/12-18 Höstmöte på Goda Rum i Kumla Caféträff i Örebro 2/10-18 Resa till Karlstad lördag 9:e juni Caféträff i Torshälla/Eskilstuna 27/9-18

Information från Livsgnistan

Som medlem i Blodcancerföreningen Örebro, så ingår medlemskap i Livsgnistan.

Starttid: onsdag 29 mars

Hej alla Livsgnistans medlemmar!

Nu är vi igång med terminen och vi vill gärna delge er lite av våra tankar kring arbetet.

Den kväll vi skulle haft gemensamt, alla föreningar som är med i Livsgnistan, ställdes in av flera olika anledningar. Vi kommer därför att erbjuda en annan kväll lite längre fram i vår.

Vi har kört igång med Öppet hus på onsdagarna klockan 13-15. Alla är välkomna och det behövs ingen anmälan. Det brukar bli en liten kort frivillig promenad först och sen fikar vi tillsammans klockan 14. Därefter blir det ibland en föreläsning eller annat prat. Vi tänker oss en viss regelbundenhet mellan skogsgympa, skogspromenad, föreläsningar och studiebesök. Vi annonserar alltid under Aktuellet resp Kalender på vår hemsida www.livsgnistanorebro.se

På vår volontärträff kom det upp ett förslag om att en gång/månad så är det någon av Livsgnistans föreningar som ordnar aktiviteten. Prostataföreningen blir först ut den 21 februari. Då ser de till att det fixas fika och bestämmer vad vi ska göra just den gången. Sen är det fritt fram för de andra föreningarna att haka på. Anmäl ert intresse och tala om vilken månad det kan bli något från just er förening.

Skulle du vilja vara med som idéspruta och jobba fram program åt Livsgnistan så är du välkommen med i vårt lag! Vi träffas ca en gång i månaden 10 gånger på ett år. Vi behöver lite ”nytt blod” och lite nya infallsvinklar. Välkommen med din anmälan till oss!

Vi har börjat med vattengympan, två grupper i Örebro och en i Lindesberg. På tisdag börjar yogan och det finns plats för fler i gruppen.

Efte påsk kommer vi att erbjuda samtalsgrupper, både för dig som är drabbad av cancer och för dig som är närstående. Finns intresse så blir det också en grupp i Bildterapi. Ha koll på våra annonseringar. Vi har vår hemsida och vi finns på Facebook.

Har du förslag på vad vi ska ordna så tala om det för oss!

Välkommen att dela vår gemenskap!

För mer information e-post: info@livsgnistanorebro.se

Eller besök deras hemsida: www.livsgnistanorebro.se

Livsgnistan/Lena Lundqvist, ordförande

Fler aktiviteter

Alla aktiviteter