Inspirerande webbinarium om träning 14 december kl 18:00

Tisdagen den 14 december kl 18:00-19:30 bjuder Blodcancerförbundet med stöd av Allmänna Arvsfonden tillsammans med Patientföreningen KBS och Vitala AB in till ett inspirerande webbinarium om träning och rehabilitering vid blodcancer och kronisk blodsjukdom

Jesper Aasa

Om föreläsningen:

Välkommen till en inspirerande föreläsning med Jesper Aasa från Vitala om träning och rehabilitering vid blodcancer och kronisk blodsjukdom. Lär dig hur du genom anpassad medicinsk träning kan förbättra ditt välmående och din hälsa - långsiktigt och enkelt. 

Om Jesper Aasa:

Jesper Aasa är AT-läkare och en av Sveriges främsta experter inom digital sjukdomsanpassad träning och rehabilitering. Innan Jesper grundade ehälsotjänsten Vitala var han VD och grundare av tjänsten Träning på Recept® - Sveriges första plattform för hemrehabilitering och medicinsk träning. 

Om Vitala:

Vitala är en mobil-app som hjälper personer med sjukdomsrelaterade och funktionella begränsningar att öka sin fysiska aktivitet och minska smärta. Vad som gör Vitala unikt är att tjänsten anpassar varje enskilt träningspass efter funktionsförmåga, sjukdom, smärta, egen målsättning och dagsform. 


Anmäl dig till webbinariet genom att klicka på länken:

https://forms.office.com/r/FHFSViiynF

Webbinariet kommer att hållas via Zoom. Länk till webbinariet kommer att skickas ut under dagen den 14 december.

Varmt välkommen!

Blodcancerförbundet med stöd av ALLMÄNNA ARVSFONDEN,

i samarbete med Patientföreningen Kronisk Blodsjukdom Vitala AB

Fler nyheter


Alla nyheter