Ny chans - Var med på inspirerande tränings-webbinarium 9 mars

Delta gärna på vårt inspirerande webbinarium om träning och rehabilitering vid blodcancer- och kronisk blodsjukdom, den 9 mars klockan 18-20. Det är gratis och bara att anmäla sig!

Jesper Aasa

Innan Jesper grundade ehälsotjänsten Vitala, var han medskapare av tjänsten Träning på Recept® - Sveriges första plattform för hemrehabilitering.

Det hålls via zoom och arrangör är Blodcancerförbundet i samverkan med Patientföreningen KBS och Vitala AB och med stöd av Allmänna Arvsfonden. 

Välkommen till en inspirerande föreläsning med Jesper Aasa från Vitala om träning och rehabilitering vid blodcancer och kronisk blodsjukdom. Lär dig hur du genom anpassad medicinsk träning kan förbättra ditt välmående och din hälsa - långsiktigt och enkelt. Efter föreläsningen har vi en paneldiskussion om träning och dess effekter för personer med blodsjukdom och blodcancer.

Doktor Jesper Aasa föreläser

Jesper Aasa är AT-läkare och en av Sveriges främsta experter inom digital sjukdomsanpassad träning och rehabilitering. Innan Jesper grundade ehälsotjänsten Vitala, var han VD och grundare av tjänsten Träning på Recept® - Sveriges första plattform för hemrehabilitering och medicinsk träning. 

Det här är Vitala-appen

Vitala är en mobil-app som hjälper personer med sjukdomsrelaterade och funktionella begränsningar att öka sin fysiska aktivitet och minska smärta. Du kan träna säkert var du än befinner dig.

Vitala-appen är gratis och möjlig för alla att ladda ner, som ha en dator och/eller smartphone och en uppkoppling till Internet. Bara sök på "Vitala" i App-store eller Google Play och ladda ner och öppna upp appen. Sedan är det bara att registrera sig, skapa en inloggning och logga in. Gör gärna detta i god tid innan webbinariet, så att du kan testa och göra dig lite bekant med innehållet.


Vad som enligt skaparen gör Vitala-appen unik, är att tjänsten anpassar varje enskilt träningspass efter funktionsförmåga, sjukdom, smärta, egen målsättning och dagsform.
Så här kan det se ut i appen vid en övning med armlyft, under ett träningspass.

Så här anmäler du dig


Anmäl dig till webbinariet genom att klicka på länken:

https://forms.office.com/r/hxHbGJFiE2

Eller ta en bild av QR-koden nedan med din smartphone:

QRkod till föreläsning 9 mars 2022 om träning BLCF

Webbinariet kommer att hållas via Zoom. Länk till webbinariet kommer att skickas ut till de som anmält sig under dagen den 9 mars 2022.

Varmt välkommen till detta rehabwebbinarium, som arrangeras av:

Blodcancerförbundet med stöd av ALLMÄNNA ARVSFONDEN,

i samarbete med Patientföreningen Kronisk Blodsjukdom KBS Vitala AB

 

------------------------------------------------------------------------------------------

Fler nyheter


Alla nyheter