Webinarium om smärta den 8 december 2021

Blodcancerförbundet med stöd av Allmänna Arvsfonden bjuder i samarbete med Patientföreningen Kronisk Blodsjukdom och Vitala AB in till webbinarium om smärta onsdagen den 8 december kl 18:00-19:30. Se bifogad inbjudan.

Bild Inbjudan Smärta

Personer med de kroniska och ärftliga blodsjukdomarna Talassemi och Sicklecellsjukdom samt många som är drabbade av blod- och blodcancersjukdom lider ofta av svår smärta. Björn Aasa från Vitala kommer att föreläsa om smärta i samband med blodsjukdom och blodcancer, om smärta som livsnödvändigt varningssystem och vad som händer när varningssystemet hakar upp sig. Du får lära dig om olika typer av smärtmekanismer och hur de brukar yttra sig hos den enskilda individen samt hur tankar och känslor påverkar smärtupplevelsen. I samband med webbinariet har du också möjlighet att ställa frågor till Björn.

Björn Aasa är specialistsjukgymnast inom rörelsedysfunktioner och smärttillstånd i rörelseapparaten. Han har över 30 års erfarenhet som kliniker där han ständigt använder sig av den senaste forskningen inom området. Björn är också internationell lärare inom området kliniskt resonemang. Han är speciellt intresserad av smärtfysiologi och hur olika smärttillstånd tolkas samt behandlas kliniskt.

Anmäl dig till webbinariet här 

Webbinariet kommer att hållas via Zoom. Länk till webbinariet kommer att skickas ut under dagen den 8 december så håll utkik i din inbox.

Varmt välkommen!

Blodcancerförbundet med stöd av ALLMÄNNA ARVSFONDEN,
i samarbete med Patientföreningen Kronisk Blodsjukdom & Vitala AB

Fler nyheter


Alla nyheter