Ge en gåva som gör skillnad! Stöd vår förenings arbete för blodcancerdrabbade.

Gåvoshop

Blodcancerföreningen är en oberoende förening som arbetar helt ideellt. Vår verksamhet är därför beroende av stöd från utomstående. Varje bidrag behövs och gör skillnad!

Stöd vår förenings verksamhet genom att besöka vår gåvoshop. Där kan du köpa pärlarmband, pins och sidenarmband som stöder leukemi- och blodcancerdrabbade.

Tack för ditt stöd!

Till gåvoshopen
Skärmavbild 2024 02 06 Kl. 09.59.02
Medlemsaktiviteter

Här nedan kan du anmäla dig till trevliga fikaträffar - både digitala och fysiska. Men även mysiga promenader och utflykter.

Janko Ferlic Zhj4ph3gryg Unsplash
Prenumerera på vårt nyhetsbrev
Få de senaste nyheterna om vår förening och inbjudningar till våra aktiviteter - genom att prenumerera på vårt nyhetsbrev.
Prenumerera

Gå med i vår Facebookgrupp

I vår Facebookgrupp diskuterar vi allt från föreningsrelaterade aktiviteter, till intressefrågor och vardagliga glädjeämnen. Gruppen är enbart tillgänglig för dig som medlem.
Till Facebookgruppen
Hannah Busing Zyx1bk9mqma Unsplash
Skärmavbild 2023 09 20 Kl. 10.33.54
Medlemsförmån via Actic
Få stöd i din rehabilitering genom fina medlemsförmåner hos vår samarbetspartner Actic. Som erbjuder gym, gruppträning och simning till rabatterade priser.
Medlemsförmåner
Bli medlem i föreningen

Vi välkomnar alltid nya medlemmar till vår förening! Oavsett om du själv är blodcancerdrabbad, anhörig till någon som är drabbad eller om du vill bli stödmedlem.


Bli medlem