Ge en gåva som gör skillnad!

Stöd vår förenings arbete för blodcancerdrabbade.
Janko Ferlic Zhj4ph3gryg Unsplash

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Få de senaste nyheterna om vår förening och inbjudningar till våra aktiviteter - genom att prenumerera på vårt nyhetsbrev.
Prenumerera

Gå med i vår Facebookgrupp

I vår Facebookgrupp diskuterar vi allt från föreningsrelaterade aktiviteter, till intressefrågor och vardagliga glädjeämnen. Gruppen är enbart tillgänglig för dig som medlem.
Till Facebookgruppen
Hannah Busing Zyx1bk9mqma Unsplash
Skärmavbild 2023 09 20 Kl. 10.33.54

Medlemsförmån via Actic

Få stöd i din rehabilitering genom fina medlemsförmåner hos vår samarbetspartner Actic. Som erbjuder gym, gruppträning och simning till rabatterade priser.
Medlemsförmåner
Bli medlem i föreningen

Vi välkomnar alltid nya medlemmar till vår förening! Oavsett om du själv är blodcancerdrabbad, anhörig till någon som är drabbad eller om du vill bli stödmedlem.


Bli medlem
Engagerade ledamöter sökes

Hjälp till att hålla vår verksamhet levande för dem som behöver oss. Där du kan hjälpa andra blodcancerdrabbade efter dina egna förutsättningar.

Blodcancerföreningen i Uppsala sjukvårdsregions styrelse är ett härligt gäng i blandade åldrar, med olika bakgrunder och erfarenheter. Men med ett gemensamt mål - att underlätta vardagen för alla som är drabbade av blodcancer. Vi kan alla göra skillnad! Det är med våra medlemmars hjälp vi kan driva föreningens arbete framåt. Därför behöver vi dina idéer och intiativ för att göra den till den bästa den kan vara.

Välkommen som ledamot!

Jag vill höra mer
20190925134818 Gettyimages 838720980