Julstämning hos Hurva gästis

Text och bilder från samvaron

Lördag 26 november drog vi inom Blodsjukas förening igång julen hos gästgivaren i Hurva.  Vi hälsades välkomna med glögg av krögare Herrmann ute på gårdsplan. Femtio medlemmar var anmälda, några nya och andra välbekanta ansikten.  Snart satt vi placerade runt våra bord och det rikliga julbordet lämnade ingen missbelåten. Där fanns allt som tillhör ett skånskt ”julabor”. 

 

Sillen med tillbehör inledde, sedan det kallskurna följt av varmrätter, dessert, gottebord och kaffe. Traditionell ordning precis som även fortsättningen på sittningen. Lottringarna kom fram som såldes slut på en kvart. Förväntansfulla satt lottköparna och väntade på att Malin skulle dra just deras nummer. Med mestadels skänkta priser kom den ena lyckliga vinnaren efter den andra fram och valde sitt pris. Några blev lyckliga av att vinna medan vi alla kunde glädjas åt att ha gjort en insats för blodsjukas föreningen, som tackar alla ni som var med på årets kul- och julavslutning.

 

Vi som arrangerade detta och vårutflykten tackar för året som varit och hoppas ni trivts med vad vi erbjudit under året.

Kom gärna med idéer på nya utflyktsmål för 2023.

 

Trivselkommittén

Ingrid och Per

 

Fler nyheter


Alla nyheter