Tyck till, engagera dig och gör skillnad!

Vem vill du ska företräda dig?

9C00eccb 99Ee 4Cb5 9975 91D7c1e159cd

Var med och forma framtidens sjukvård för blodcancerdrabbade

 

Tyck till, engagera dig och gör skillnad!

Alla medlemmar i Blodcancerföreningen i Uppsala sjukvårdsregion har samma möjlighet att påverka. Du som tillhör vår förening har möjlighet att nominera någon du har förtroende för, till styrelsen, under det kommande årsmötet. Har du en idé om vad föreningen ska göra, tycka eller tänka kan du lämna ett förslag genom att skriva en motion. Tyck till om allt från medlemsaktiviteter till intressepolitiska satsningar som Blodcancerföreningen ska driva. 

Den 22 mars är det dags för föreningens årsmöte. Här samlas nuvarande styrelsen och våra medlemmar för att rösta fram en ny styrelse, besluta motioner och andra frågor som rör Blodcancerföreningens verksamhet. Redan nu kan du som medlem nominera kandidater och skicka in motioner. 

Våra medlemmars engagemang är det som är avgörande för att fortsätta vår verksamhet under 2020!

 

Vem vill du ska företräda dig?

Nya styrelseledamöter för Blodcancerföreningen i Uppsala sjukvårdsregion väljs på årsmötet varje år. Styrelsens jobb är att tillsammans med Blodcancerförbundet driva hjärtefrågor för blodcancerdrabbade och leda verksamheten framåt med aktiviteter för våra medlemmar. 

Vill du vara med och påverka riktningen för Blodcancerföreningens arbete 2020? Nominera dina kandidater till styrelsen senast den 31 februari!

 
 
 

Skriv en motion
- eller flera!

Har du eller dina närstående idéer på hur Blodcancerföreningen kan bli bättre? Nu är möjligheten att påverka extra stor. Fram till den 31 februari kan alla medlemmar skicka in motioner till styrelsen.

Styrelsen beslutar om de vill stödja motionen eller inte. En del motioner behandlas på plats på årsmötet medan andra - som rör hela förbundet - skickas vidare till förbundsstämman. 

 

Fler nyheter


Alla nyheter