Rehabilitering: Hur kan yoga för cancer hjälpa mig?

Har du alltid velat prova på yoga, men inte haft chansen? Blodcancerföreningen bjuder in till ett unikt tillfälle med föreläsning och prova på yoga tillsammans med företaget "Yoga för cancer".

Starttid: torsdag 26 sep., kl 19:00
Sluttid: torsdag 26 sep., kl 20:30
Content Pixie S7ay1f1gueg Unsplash

Varmt välkommen till en stund med yoga för cancer. Vi kommer att prata om hur yoga kan hjälpa oss som genomgår eller har genomgått en cancerbehandling. Samt hur vi kan stärka kroppen fysiskt och mentalt, öka vårat välbefinnande och göra oss delaktiga i vår läkningsprocess.

Tillfället består av två stycken delar:

  • Camilla kommer först hålla ett kortare föredrag då hon bland annat berättar om sin egen tid med cancer och om onlineprogrammet yoga för cancer.
  • Därefter provar vi på en yogaklass tillsammans på ca 45 minuter och öppnar upp för reflektioner.

Obs (!) du behöver inte vara vig för att delta, du kan välja att göra yogan på golvet på en yogamatta eller sittande på en stol. 

Om föredragshållaren

Camilla som håller i webinariet är själv canceröverlevare, sjuksköterska, akupunktör och specialutbildad i yoga för cancer.

 

Praktisk information

  • Datum: 26 september, 2024
  • Klockan: 19:00-20:30
  • Plats: Zoom
  • Anmälan senast den 24 september

Anmälan sker via formuläret nedan. Mer information om hur du ansluter dig till den digitala föreläsningen kommer via mejl den 25 september.

---

Våra digitala föreläsningar är öppna även för dig som inte är medlem i vår förening och/eller för dig som är medlem i en annan blodcancerförening.

Välkommen med din anmälan!


Fler aktiviteter

Alla aktiviteter