Starta en personlig insamling

Nu kan du starta en personlig Swish-insamling till blodcancerforskningen via Blodcancerförbundets fond Blodcancerfonden.

Skapa Personlig Swishqr Kod För Personlig Insamling Till Blodcancerfonden Skärmdump Som Nyhetsbild

Vill du skapa en egen insamlingskampanj utan att blanda in någon social media-plattform, kan du ganska enkelt göra det. Du gör det genom att skapa en egen personlig Swish-QR-kod till ett insamlingsändamål via ett verktyg på Swish webbplats:  
Detta är ett utmärkt sätt att skapa en egen personlig insamling till Blodcancerforskningen via vår fond, Blodcancerfonden med 90-konto, som därmed står under uppsikt av Svensk Insamlingskontroll.

När du skapar swish-QR-koden med verktyget nedan i din personliga dator/PC/Mac, så ska du ange insamlingsändamålet i meddelanderutan och sedan låsa fast det med det lilla dragreglaget på skärmen invid meddelanderutan. Då märks den swishade gåvan automatiskt med insamlingens namn och det syns på Blodcancerfondens kontoutdrag, så att vi kan summera hur mycket din insamling resulterat i.

 

Skapa din insamling och ladda ner den som en PNG-bild. Sedan kan du skapa en dokumentsida i till exempel programmet word och formulera texten din personliga insamling till Blodcancerfonden. Montera sedan in PNG-bilden med din personliga swish-QR-kod i det dokumentet och skriv ut den på en skrivare och plasta in dokumentet. Sedan kan du fästa upp din insamlingsuppmaning där du vill att den sysn så att personer kan använda sina mobiltelefoner med swish-appen och ge till blodcancerforskningen genom din insamling. 
 

https://www.swish.nu/marknadsmaterial#company

swish personlig QR kod

Så här kan en färdig skylt se ut att sätta upp på lämpliga platser med önskan om en gåva till Blodcancerforskningen via Blodcancerfonden där man kan ange en personlig insamling

exempel på personlig swish-QR-kod till Blodcancerfonden