Little Old Hometown Band

21. Ev. Bild

Vilken kväll vi hade igår!!! Vi hade otroligt roligt och vi hoppas att ni också hade det! Ett stort tack till alla som kom och lyssnade. Ni gav oss både glädje och energi under konserten, det kommer vi leva länge på! Hoppas vi ses fler gånger! 

Orden ovan kom från Little Old Hometown Bands sida på Facebook och kommentarerna från spelningen fredagen den 28 juni 2018 lät inte vänta på sig. Inlägg som "Lika bra som vanligt" och "Fantastiskt, det där gör vi om" visar att konserten uppskattades av de drygt 1 000 personer som kommit för att lyssna på de lika delar duktiga som godhjärtade medlemmarna i Little Old Hometown Band.

Ett band som alltså höll en stödkonsert i Edsbyn till förmån för Blodcancerfonden i juni 2018. Hela gaget på 25 000 kronor gick nämligen oavkortat till förmån för Sveriges enda ideella stiftelse med 90-konto som specifikt vänder sig till blodcancerområdet. Något vi har trumpetisten i bandet tillika medlemmen i Blodcancerförbundet, Stefan Falk, att tacka för. Hatten av till Stefan (i mitten av de tre trumpeterna på bilden ovan) och de övriga musikerna i Little Old Hometown Band!