Om INFEKTIONER vid blodcancer

Det här blir en temaföreläsning eftermiddagen den 11 april om infektioner som komplikationer vid behandling av blodcancerdiagnoser och hur man kan förebygga och behandla dessa. Föreläsningen sker i Plus 46 Studio i Bromma Stockholm och på distans via Internet.
*Anna Nordlander, infektionsläkare vid Karolinska universitetssjukhuset föreläser om både vanliga och mer sällsynta infektioner vid blodcancerbehandling. Det är Blodcancerförbundet och Blodcancerföreningen i Stockholms län som är arrangörer.

Föreläsare: Anna Nordlander, infektionsläkare Karolinska Universitetssjukhuset, MD

OBS! Inga frågor ställs till föreläsare under själva föreläsningen, eftersom inspelning sker! Frågorna ställs efteråt.

Program:
14.30-15.00 Fika
15.00-16.00 Vanliga infektioner i samband med blodcancerbehandlingar och stamcellstransplantationer och hur man kan förebygga och behandla dem.

16.00-16.30 Frågor och avslutning


Lokal:
Plus 46 Studio, Johannesfredsvägen 5, Bromma, Stockholm. Med kollektivtrafik tar du dig hit med Tvärbanan till hållplats Johannesfred. Plus 46 Studio ligger bara drygt 100 meter från hållplatsen. Gå norrut och studion ligger i första industrihuset på vänster hand. Gå in på parkeringen och förbi taket över lastbryggan. Ingången är den oansenliga bruna dörren till vänster om taket över lastbryggan. 

Johannesfredsvägen 5b Bromma  Plus 46 StudioJohannesfredsvägen 5b Bromma  Plus 46 Studio

Plus 46 studio ingång temadagar

plus 46 studio bromma interiör plus 46 studio bromma entredörr

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


Temaföreläsningen sänds också digitalt och länk till sändningen kommer att finnas här i eventet innan sändningen börjar.
Inspelning kommer att ske för publicering på Blodcancerförbundets hemsida för åtkomst i efterhand.

 

Du behöver anmäla dig!

Så anmäler du dig för deltagande

Välkommen att anmäla dig till denna föreläsning och vi vill att du i din anmälan i formuläret nedan tydligt anger om du vill vara med...

+ på plats i studion i Bromma, Stockholm kostnadsfritt som medlem i Blodcancerförbundet. Du kan också bli medlem på plats för att delta och betala in årsmedlemsavgiften på 250 kronor i efterhand (Du bekostar själv resan dit och hem) 

eller...

+ om du vill vara med på distans via Internetuppkoppling kostnadsfritt!
Länken till sändningen kommer att finnas här i evenemangspresentationen innan temaeftermidddagen startar!

(OBS! Om du glömmer att ange hur du vill delta, så deltar du digitalt på distans eftersom platsantalet i Stockholm är begränsat)

 

Om inte bekräftelsemejlet landar i din vanliga e-post-inkorg, titta i skräpmejlen eller övrig e-post, så hittar du automat-välkomstmejlet från oss där.

 

GDPR-information om videoinspelning

Genom att ansluta dig och delta på denna temadag, ger du ditt samtycke till att du deltar och medverkar enligt den europeiska dataskyddsförordningen GDPR. Det inspelade webbinariet och bilder därifrån, kan sedan komma att publiceras i Blodcancerförbundets kommunikationskanaler och finnas där tills vidare.
Du kan välja att delta/medverka synligt eller osynligt, genom att stänga av din webbkamera och använda ett fingerat namn när du ansluter. (Är det ett arrangemang på plats kan du meddela arrangören och fotografen att du inte vill bli fångad på bild)

Starttid: torsdag 11 apr. 2024, kl 14:30
Sluttid: torsdag 11 apr. 2024, kl 16:30
Plats:

Plus 46 Studio, Johannesfredsvägen 5, Bromma i Stockholm och på distans via Internetlänk, som finns här på hemsidan innan sändningen börjar.

Det här blir en temaföreläsning om infektioner som komplikationer vid behandling av blodcancerdiagnoser och hur man kan förebygga och behandla dessa. Anna Nordlander, infektionsläkare vid Karolinska universitetssjukhuset föreläser om både vanliga och mer sällsynta infektioner vid blodcancerbehandling.

Temahalvdag om infektioner vid olika blodcancerdiagnoser - i Sthlm + distans


Fler aktiviteter

Alla aktiviteter