Om MYELOM - komplikationer, biverkningar & forskning

Föreläsare genrebild kunskap och forskning myelom

Välkommen till en temaeftermiddag den 18 april 2024 på plats i Stockholm Water Front Building eller på distans via Internetlänk. Det blir temaföreläsning om komplikationer och biverkningar vid olika behandlingar för blodcancerdiagnosen myelom. Dessutom kommer vi att ta upp morgondagens framtida  behandlingsmöjligheter. 

Föreläsare är Johan Lund, överläkare och sektionschef vid Karolinska universitetssjukhuset i Stockholm och det är Blodcancerförbundet och Blodcancerföreningen i Stockholms län som är arrangörer av denna temahalvdag.
Temahalvdagen kommer att äga rum på konferensanläggningen Stockholm Waterfront, bredvid Centralstation centralt i Stockholms för deltagande på plats. Men eftermiddagens program sänds också digitalt via en Internetlänk som kommer att finnas här i inbjudan.
Inspelning kommer att ske för publicering på Blodcancerförbundets hemsida för åtkomst i efterhand.

OBS! Inga frågor ställs till föreläsare under själva föreläsningen, eftersom inspelning sker! 

Program

12.30 -14.00 Lunch

14.00 - 14.50 Vanliga behandlingskomplikationer och biverkningar med symtom vid behandling med olika terapier/läkemedel för myelompatienter.

Frågor

14.50 -15.20 Paus/fika

15.20 - 16.10, Nya och studieterapier/läkemedel/behandlingar. Senaste forskningsnytt betr. behandling av myelompatienter med bispecifika antikroppar som teclistamab samt Car-T-cellsbehandling.

16.10 -16.40 Frågor och avslutning.

 

Nils ericsons plan 4 stockholm water front

Lokalen för temahalvdagen ligger i Waterfront Building, Nils Ericsons plan 4, bredvid Centralstationen i Stockholm

Du behöver anmäla dig!

Så anmäler du dig för deltagande

Välkommen att anmäla dig till denna föreläsning och vi vill att du i din anmälan i formuläret nedan tydligt i meddelanderutan anger om du vill vara med...

+ på plats i Stockholm Water Front Building kostnadsfritt som medlem i Blodcancerförbundet. Du kan också bli medlem på plats och delta och betala årsmedlemsavgiften på 250 kronor i efterhand (Du bekostar själv resan dit och hem) 

eller...

+ om du vill vara med på distans via Internetsändning kostnadsfritt!
Länken till sändningen kommer att finnas här i evenemangspresentationen innan temaeftermidddagen startar!

(OBS! Om du glömmer att ange hur du vill delta, så deltar du digitalt på distans eftersom platsantalet i Stockholm är begränsat)

 

Om inte bekräftelsemejlet landar i din vanliga e-post-inkorg, titta i skräpmejlen eller övrig e-post, så hittar du automat-välkomstmejlet från oss där.

 

GDPR-information om videoinspelning

Genom att ansluta dig och delta på denna temadag, ger du ditt samtycke till att du deltar och medverkar enligt den europeiska dataskyddsförordningen GDPR. Det inspelade webbinariet och bilder därifrån, kan sedan komma att publiceras i Blodcancerförbundets kommunikationskanaler och finnas där tills vidare.
Du kan välja att delta/medverka synligt eller osynligt, genom att stänga av din webbkamera och använda ett fingerat namn när du ansluter. (Är det ett arrangemang på plats kan du meddela arrangören och fotografen att du inte vill bli fångad på bild)

Starttid: torsdag 18 apr. 2024, kl 12:30
Sluttid: torsdag 18 apr. 2024, kl 16:40
Plats:

Konferensanläggningen Stockholm Waterfront, Nils Ericsons Plan 4, bredvid Centralstationen centralt i Stockholms centrum

Forelasare Webinarier Genrebild Fri Att Anvanda Gerd Altmann Pixabay Webinarie Temadag BLCF Myelom

Temaföreläsning om myelom komplikationer och biverkningar i Stockholm & på distans den 18 aprilFler aktiviteter

Alla aktiviteter