Om NEUROPATI & SMÄRTA vid blodcancer

Välkommen till en temaföreläsningseftermiddag i Bromma, Stockholm och på distans om biverkningar vid blodcancerbehandlingar i form av smärta och toxiska neuropatier den 25 april klockan 14.00-16.40.
Föreläsning kommer att hållas av neurologifysioterapeuter från Neurocampus och en expert från Högspecialiserd smärtrehabilitering. Det kommer att handla om rehabilitering, träning och smärtlindring.

Föreläsare är Monika Silén och Sandra Magnusson, neurologifysioterapeuter från Neurocampus samt Andrea Hållstam, sjuksköterska, Catherine Lindgren Pettersson, arbetsterapeut och Camilla Bärnholdt, psykolog från Högspecialiserad smärtrehabilitering, Danderyds sjukhus

Det är Blodcancerförbundet och Blodcancerföreningen i Stockholms län som är arrangörer och bjuder in till denna temahalvdag

Genrebild smärta neuropati svart hål fHsj
Mörkret och känslan av att befinna sig i närheten av ett "svart hål" kan uppkomma när de neuropatiska symtomen och smärtan sätter in...  

OBS! Inga frågor ställs till föreläsare under själva föreläsningen, eftersom inspelning sker! Frågorna ställs efteråt.

Program
14.00-14.50 Fysioterapi och träning vid polyneuropati
14.50-15.05 Frågor
15.05-15.35 Paus/fika
15.35-16.25 Långvarig smärta och smärtrehabilitering
16.25-16.40 Frågor

 

Lokal:
Plus 46 Studio, Johannesfredsvägen 5, Bromma, Stockholm. Med kollektivtrafik tar du dig hit med Tvärbanan till hållplats Johannesfred. Plus 46 Studio ligger bara drygt 100 meter från hållplatsen. 

Johannesfredsvägen 5b Bromma  Plus 46 StudioJohannesfredsvägen 5b Bromma  Plus 46 Studio

Plus 46 studio ingång temadagar

plus 46 studio bromma interiör plus 46 studio bromma entredörr

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Inspelning:
Temaföreläsningen sänds också digitalt och länk till sändningen kommer att finnas här i eventet innan sändningen börjar.
Inspelning kommer att ske för publicering på Blodcancerförbundets hemsida för åtkomst i efterhand.

 

Du behöver anmäla dig!

Så anmäler du dig för deltagande

Välkommen att anmäla dig till denna föreläsning och vi vill att du i din anmälan i formuläret nedan tydligt anger om du vill vara med...

+ på plats i studion i Bromma, Stockholm kostnadsfritt som medlem i Blodcancerförbundet. Du kan också bli medlem på plats för att delta och betala in årsmedlemsavgiften på 250 kronor i efterhand (Du bekostar själv resan dit och hem) 

eller...

+ om du vill vara med på distans via Internetsändning kostnadsfritt!
Länken till sändningen kommer att finnas här i evenemangspresentationen innan temaeftermidddagen startar!

(OBS! Om du glömmer att ange hur du vill delta, så deltar du digitalt eftersom platsantalet i Stockholm är begränsat)

 

Om inte bekräftelsemejlet landar i din vanliga e-post-inkorg, titta i skräpmejlen eller övrig e-post, så hittar du automat-välkomstmejlet från oss där.

 

GDPR-information om videoinspelning

Genom att ansluta dig och delta på denna temadag, ger du ditt samtycke till att du deltar och medverkar enligt den europeiska dataskyddsförordningen GDPR. Det inspelade webbinariet och bilder därifrån, kan sedan komma att publiceras i Blodcancerförbundets kommunikationskanaler och finnas där tills vidare.
Du kan välja att delta/medverka synligt eller osynligt, genom att stänga av din webbkamera och använda ett fingerat namn när du ansluter. (Är det ett arrangemang på plats kan du meddela arrangören och fotografen att du inte vill bli fångad på bild)

 

Starttid: torsdag 25 apr. 2024, kl 14:00
Sluttid: torsdag 25 apr. 2024, kl 16:40
Plats:

Plus 46 Studio, Johannesfredsvägen 5, Bromma, Stockholm. Med kollektivtrafik tar du dig hit med Tvärbanan till hållplats Johannesfred. Plus 46 Studio ligger bara drygt 100 meter från hållplatsen. 

Anmäl dig till temahalvdagen om toxisk neuropati och smärta vid cancerbehandling i Sthlm + på distans 25 april


Fler aktiviteter

Alla aktiviteter